Du er her

Sone for Asta

Vi skal revitalisere Asta hos oss. Den kjører i dag i sikker sone men trenger den det? Er det noen som har synspunkter på det å kjøre den i "kontorsonen" i stedet? Vi skal foreløpig ikke legge inn noe som er sensitivt så vidt jeg vet.

Serverdelen av ASTA kan splittes. siden det er brukt 3lags arkitektur. Database,Jboss og fillager kan være på 1 eller flere forskjellige servere. Filager brukes til dokumenter knyttet til arkiv(enheter) som jpg, pdf etc etc. Mener å huske at eksport/import kan være uavhengig av filageret. 

ASTA (Jboss del) trenger å kommunisere med Arkivportalen. Orcale databasen kommuniserer med Jboss

Java applikasjonen (Desktop applikasjonen) kommununiserer kun med Jboss. Adminstrasjonsdel går delvis via eget webgrensenitt og javaapplikasjonen

Slik jeg ser det er det innholdet i databasen avgjør hvorvidt man formelt trenger å sette denne i sikkersone eller ikke. Kun de som oppbevarer opplysninger om arkiv underlagt sikkerhetsbestemmelser, eller personvernhensyn trenger sikker sone. 

Porter etc som må være åpne mener jeg står i installasjonsveiledningen, om ikke har jeg de sikkert på epost

Flott. Takk for fyldig svar!

Du er her

KDRS Kommunearkivinstitusjonenes Digitale Ressurssenter SA Maskinistgata 1 7042 Trondheim rhythmical E-post: post@kdrs.no Tlf: 73103160 Faks: 73103161.

Logg inn / Registrer deg

adjustment